tiistai 23. elokuuta 2011

Rumat akat.

Jäi mietityttää tosta edellisestä kirjotuksesta se ruma ämmä..
Siis miltähän tuntuu seurustella niinku oikeesti ihan vitun ruman akan kanssa. Ei kukaan, joka seurustelee, tai on naimisissa läskin ja semmosen valoa vasten kiiltävän näppylänaaman kanssa pysty rehellisesti sanomaan, etteikö se oma kultarakas ees vähän hirvittäis.
Kaikki ihmisethän on siitä samaa mieltä, että elokuvien naiskaunottaret ja muut pornotähdet on todellakin ihan helvetin hyvän näkösii. Mutta miten sitten niitten rumien akkojen nussijat voi sanoa samaan aikaan vaimojaan maailman kauneimmiksi olennoiksi, tai ees kauniiksi. Maailmassa ei oo ihmistä, joka vois väittää, että esim Marilyn Monroe tai Pamela Andersson ei olis hyvännäkönen. Joten miten sitten edellämainittuja kaunokaisia ihaileva ruttukulli voi panna 150kg vaimoaan tuntematta samaan aikaa inhoa? Siis onhan kyseessä ulkonäöllisesti aivan eri elukka.

Muutan ton kommentoinnin muuten kaikille avoimeksi, mutta silleen, että kaikki kommentit menee mun esimoderoinnin kautta. Kannattaa siis kirjottaa ylistäävää tekstiä jos haluu mielipiteensä muidenki luettavaks.

7 kommenttia:

  1. Minun mielestäni Pamela Andersson on aika ruma. Sellainen turvonnut naama, melko pienet ja hieman mongolistiset silmät, liian isot ja pyöreät, tylsän muotoiset huulet ja liian suuri, leveä ja pysty nenä. Lisäksi kasvon muodot muutenkin aika pyöreät ja lapsekkaat.

    VastaaPoista
  2. Mahtava blogi! :) Päivä heti piristy, kun huomasin että uutta päivitystä ja vielä kommentitkin pistit avoimiksi!

    VastaaPoista
  3. haha :D vaikka oletkin aika julma ja moraaliton-hko niin tekstiäsi on ihan hauska lukea.

    VastaaPoista
  4. Oot helvetin hieno mies! Lisää vaan tekstiä

    VastaaPoista
  5. No harvemmin mitkään komistukset seurustelee näiden rumien ämmien kanssa, eiköhän ne ole itsekin joko rumia tai sitten vitun tyhmiä, mikä osittain voisi selittää sen miksi se oma kultamussukka on heidän silmissään niin vitun kaunis. (tai todennäköisesti he vain valehtelevat itselleen ja muille, koska biologinen tarve jatkaa sukua eli lue: pillun takia)

    Tai sitten he ovat niin rakkauden sokeuttamia. Hyi vittu.

    Tuo koko kirjoituksesi koskee muuten aivan yhtälailla rumia äijiä. Mutta eiköhän rumat ämmät löydä nämä rumat miehet ja päinvastoin.

    VastaaPoista
  6. Ensimmäisen kommentin kirjoittaja on henkisesti sairas

    VastaaPoista
  7. Artsiboylla on huono maku, olet todennäköisesti myös itsekin ruma ja tyhmä, samanlaiset kun pariutuvat helpommin tasoistensa kanssa.

    VastaaPoista