keskiviikko 10. elokuuta 2011

blogin 10 tuntis juhlat *wihii*

No voi vitun vittu. Tää blogi on nyt ollut olemassa joku alle 10h ja täällä on käyny joku ehkä 10 lukijaa ja niistäki kait suurin osa jostain Ruotsista. -Siis voi vittu sinä joka nyt seuraavaks tähän blogiin eksyt ja  OSAAT SUOMEA niin voisitko vaikka ihan aikas kuluks copypastettaa toi blogin osoite edes yhdelle sun kaverilles. Vituttaa taas kun luulin, että tällä paskalla vois saada jotain kontaktia toisiin ihmisiin, mutta ketään kiinnosta paskanvituttakaan,
Youtubeen meinasin alkaa jotain kanavaa tekemään, mutta taidan olla siihen touhuun aivan liian ruma+änkytän aina puhuessani ja muutenkin omalla naamalla esiintyminen ja joidenkin energiajuoma-arvostelujen tekeminen tuntuu vieraalta. Mutta tuskinpa sielläkään ketään olisi kiinnostanut.
Tässä nimettömyydessä on sentään se hyvä puoli, että voit avautua ihan rauhassa ja puhua juuri siitä, mikä mielessä mahtaa sillä hetkellä olla:
1:Suussa maistuu paska, kun en ole pessyt hampaita varmaa viikkoon. Ei edes vituta.
2: Ahdistaa, sillä muut joko armeijassa, töissä tai menevät jonnekkin opiskelemaan. Itse istun koneella keskellä yötä, eikä tulevaisuudensuunnitelmia tai töitä.
3: Kelassa täytyisi käydä. Se on oikeasti ahdistavaa touhua. Vaikka sitä rahaa nyt on tullutkin, niin tekisi mieli vain haistattaa sille ämmälle vitut, voittaa lotossa ja lähteä Panaman saarille panemaan neekereitä. ja sukeltamaan simpukoita.
4:Miks mun piti numeroida näitä asioita?? No en nyt satu muistamaan... Alan runkkaamaan vaikka se on tänään jo 3. kerta ja terskaa kuumottaa jo valmiiksi.

Kommentoikaa nyt joku vaikka tätä tekstiä. Teen susta runon tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti