torstai 11. elokuuta 2011

Rakas päiväkirja

Herään  pienessä krapulassa, kun äiti tulee huoneeseen ja sanoo lähtevänsä töihin, mutta jää siitä suoraan kaverilleen yöksi. Totean vain että "ok" ja jatkan unia.
Herään parin tunnin päästä uudestaan ja muistan, että äiti oli käynyt huoneessa. Tiedän ettei se minnekkään kaverilleen ole menossa yksi vaan jollekkin sen uudelle jätkälle, joka on käynyt meillä pari kertaa. Toisella kerralla tuli koputtamaan huoneeni oveen ja toi mulle pienen pussin niitä semmosia Dracula karkkeja. "Tässä sulle Ari vähän tuliasia, mun nimi on Jukka. Oon sun äitis kaveri." Sanoin vaan, että "joo" ja otin pussi ja tämä Jukka poistui mun huoneesta...
Siis kuka vittu tuo lähemmäs 20v tyypille tuliasiksi karkkipussin?? Voi tosin olla, että kun ei oo nähnyt mua aikasemmin niin mutsi selittänyt sille jotain musta ja tietysti antanut semmosen kuvan, että tykkään pelata viikonloput kotona tietokoneella ja syön äitin kaupasta tuomia "perjantai-sipsipusseja". Ei se tosin hirveesti mun luonnetta vääristä, mutta olis nyt vaan vaikka rehellisesti sanonu, että meidän Ari on 19v työtön ressukka, joka ei uskalla hakea töitä ja tulee asumaan seuraavat 20 vuotta äipän nurkissa.
Ja vielä tästä "Jukasta" että kun se tulee meille se aina ajaa paskan Volvonsa tohon mun ikkunan alle nurmikolle ja pitää sitä siinä paikoillaan käynnissä varmaan 20s ennen kuin sammuttaa moottorin. Kertokaa joku viisas onko tähän joku looginen selitys. Tuskin.

Nyt kun ketään ei ole kotona, niin voi katsoa leffoja ilman kuulokkeita, mutta yläkerran Auli-täti tosin valittaa jos teet sitä kello 11 jälkeen. Kuulemma kielletään taloyhtiön säännöissä. Mun mielestä tosta meidän 90-luvun putkitelkkarista ei saa ees ääniä niin kovalle, että ne noiden seinien läpi johonkin voisi kuulua, mutta näköjään voi. Kerran se oli valittanut mutsille, että me ei saada sulkea vesihanaa yöllä sillein "nopeasti", sillä se "kolahtaa" hänen vesiputkissaan. Vaan vesihana tulee sulkea öiseen aikaan "hitaasti liu'uttamalla" -.-.

Voisin lähteä tästä tohon läheiselle huoltoasemalle ostomaan askin tupakkaa ja poltella niitä tässä yön läpi. Samalla kuunnella Final Fantasyn soundtrakkia mp3:sta ja soitella pilapuheluita.. Kyllä, teen sitä edelleen, mutta kukaan ei tiedä siitä. Ostin Pre-paid liittymän juuri tähän tarkoituksen. Harvinaisen viihdyttävää touhua. Varsinkin kun soittaa jollekkin vanha luokkalaiselle tytölle ja hän luulee siellä olevan joku viime viikonlopun baarituttava. Joskus sain jopa hyvää puhelinseksiä ja tyttö luuli, että toisessa päässä on joku aivan toinen mies. Onkohan se luettavissa jonkinlaisena puhelinseksiraiskauksena??? Noh, ei sen väliä. Toivotaan, että tänä yönä nappaa. Aikaa on pitkälle huomiseen ja tupakat on poltettava ennen kuin äiti tulee, sillä poltan tottakai salaa häneltä. Tässä teille yksi luuseripiirre lisää Arin elämästä.

Menen nyt iskemään tele-tyttöjä ja jos ei nappaa, niin 10 megan Internetyhteyteni ei jätä minua varmastikkaan ilman pillua. Moro.

3 kommenttia:

  1. Vien kommenttineitsyytesi ja kerron että mahtava blogi.

    PS. http://ylilauta.fi/b/res/2777098.html

    PPS. tee musta se vitun runo.

    VastaaPoista
  2. Tää o nii masentavaa ja samaa aikaa hauskaa.
    Rispekt.

    VastaaPoista