torstai 1. syyskuuta 2011

Huhhei ja hellät munat

Hei vaan. En oo päässy kirjottelemaan tätä blogia vähään aikaan, koska mutsi pakotti yllätyskäynnille Keski-Suomeen mummolaan 5 päiväks, wuhuu. Ei mitään tietokonetta tai yhteyksiä mihinkään, paitsi kännykkä, jossa ainut numero johon soittelen on tyyliin mutsi...
5 päivää tuli oltua runkkaamatta. 10 min sit lähti laskuri uudestaan käyntiin. Pakko todeta, että vittu porno on siisti juttu. Teki mieli ottaa kuva noista 5 päivää säkeissä hautoontuneista Megahulkmälleistä ja lisätä se kuva tähän blogiin, mut jätänki teidät sittenki vaa mielikuvien varaan vitun likaset pervot. Vois pitää useamminki noita pitkiä runkkutaukoja, ku tuntu nii hyvälle. Mut tänään kyl runkkaan vielä niin monta kertaa ku muna vaan kestää. Aivan pakko ottaa menetetyt ejakuloinnit takasin.

Mummolassa ei arvattaenkaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Joka vitun päivä joutu syömään jotain paskaa perunaa ja samaa mummon kanttarellikastiketta. Kuka vittu syö oikeesit 2010 -luvulla enään perunaa tai jotain vitun sieniä?
Mummossa on se hyvä puoli, että se on vielä nykyäänki tosi pirtee, vaikka onki jo lähemmäs 70 vuotta. Se oli jossasin vaihees hieroja ja tykkää hieroo mua aina ku oon käymässä niillä. Keräilee todennäkösesti vaan jotain pisteitä lapsenlapseltaan ja saa siitä mielihyvää, mut ei se mua tietenkää haittaa.
Iltasin se aina hiero multa koko selän ja mä tietysti vastustelun stondista siinä samalla, ku mielessä pyöri kaiken kokoset ja muotoset tissit sekä perseet. Viimesenä iltana runkkulakosta johtuen makasin siinä mahallani muna kovasti vatsaa vasten ja mummo hieroskeli selkää. Sit ku se hieronta oli lopussa, nii se sano et "valmis, nouse ylös" ja mä oon siinä vaan bokserit jalassa. Keksin sit ovelana esittää nukkuvaa ja vasta 5 minan pääästä uskalsin nousta siitä ylös ku veri oli paennu mulkun varresta.

Siellä metsässä joutu tietysti käyttää vähän mielikuvitusta, et miten saa aikansa kulumaan. Akkareita ei sentää jaksanu ihan 12h päivässä lukee ja muutenki ne alkaa nykyään olemaan aika paskoja ja 10 kertaan läpi luettuja. Keksin sit siinä yks päivä hauskan jutun.
Eli siis menin vessaan mp3:sen kanssa ja laitoin sieltä kaikkii biisejä nekruräpistä suomipoppiin ja heviin. Sit vaan kattelin itteäni peilistä ja aloin heiluttaa suuta sanojen tahtiin ja kuvittelin olevani joku isoki tähti jossain keikalla jättistadionilla. Sit näyttelin vaa keskarii ja lähettelin lentosuukkoja yleisöön, eli sinne peiliin. Heiluin ja naureskelin siinä ittekseni varmaan puol tuntii, mut sit en kehdannu olla pidempää, ettei mutsi ja mummo ala ihmettelemään, et mitä mä oikeen touhuun. Sit edellisestä sessiosta oli menny ehkä tunti ja teke mieli mennä vetää lisää sitä mykkälauluu sinne vessaan. Menin sitten vetämään uudet puolen tunnin jammailusessiot ja mietin lopussa, et miten mä nyt selitän mummolle nää mun pitkät vessatauot. Keksin siinä ennenku lähin sillee et pinnistin pienet paskat vessapaperiin ja piirsin sillä jarruraitoja pöntön posliinii, että käynti vaikuttais vaa normaalia pidemmält paskatauolta. Vedin vessan ja lähin pois naama peruslukemillä. Seuraavalla kerralla ku menin kuselle, nii joku oli raputtanu paskaraidat pois. Eli onnistunut kusetus. Harrastan tota laulujuttuu varmasti myös jatkossa.

Muuta mainittavaa ei kai reissussa ollu ja tekee muutenki nyt mieli taas runkata heheee, moro moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti